U susretu 5. kola Druge HNL na domaćem terenu, pred 350 gledatelja na našoj La Bomboneri, Lučko je ubilježilo vrijednu i uvjerljivu pobjedu 3:0 protiv ekipe Varaždina!

Nakon dugo vremena razigrana ekipa Lučkog vođena novim trenerom Draženom Biškupom odigrala je odličnu utakmicu i zasluženo pobjedila Varaždince.

Biškup je u svojoj prvoj utakmici ove sezone na teren izveo ekipu u novoj formaciji 4-4-1-1, s isturenim Bornom Petrovićem u špici napada. Borna je i postigao vodeći pogodak, pri kraju prvog poluvremena, u 42.minuti kada je lijepo poentirao na asistenciju Ribića.

Početkom nastavka, a ponovno na asistenciju odličnog Ribića, Barišić je povisio na 2-0 u  51.minuti. Konačni rezultat utakmice postavio je Kunštić u 85. minuti.

Igračem utakmice proglašen je Borna Petrović, strijelac vodećeg pogotka. Utakmicu je sudio Titlić iz Hrvaca.

Sastav Lučkog:

Koprić, Ribić, Kunštić, Lončar, Knezović (od 42.min Bae), Vajdovčić, ( od 71. min Janjiš ), Mandić, Matoš, Barišić (od 72. min Rihtar), Serdarušić i Petrović.

 

VIDEO SAŽETAK S UTAKMICE

 

 

Lučko trenutno drži 6.mjesto na ljestvici, a u sljedećem kolu, Biškupova ekipa dočekuje Goricu u subotu 16. rujna u 16:30.

Vjerujemo kako je predstava protiv Varaždina prava pozivnica da se susret s Goricom isprati s tribina stadiona u Lučkom, te Vas pozivamo da podržite našu mladu ekipu!