U Lučko, na našu La Bomboneru, sutra u 16:00 u sklopu 8. kola Druge HNl stiže mlada momčad Hajduka II. Momčad Dražena Biškupa mlade splićane dočekuje u odličnom raspoloženju nakon pobjede na gostovanju u Solinu 0-1, gdje smo savladali domaćina kasnim pogotkom prvog strijelca ekipe, napadača i dokapetana Borne Petrovića.

Njegovu igru posebno je pohvalio trener koji tvrdi kako Borna raste iz kola u kolo, te kako je to posljedica mukotrpnog rada 19-godišnjeg napadača, te kako valja pažljivo razvijati njegov talent i igru u nadolazećim utakmicama.

U najavi utakmice za Sportske Novosti, Biškup je poručio kako su bodovi s gostovanja prava poslastica, te da ih vrijedi kapitalizirati dobrim rezultatom protiv trenutno drugoplasirane ekipe na ljestvici. Biškup poziva gledatelje da dođu u što većem broju podržati njegovu ekipu, i vjeruje da će se gledateljima i navijačima Lučkog posebno svidjeti homogenost i borbenost ekipe koja gine na terenu za pozitivan rezultat.

Utakmicu će suditi glavni sudac Burilo, s pomoćnicima Keglevićem i Novoselom. Četvrti sudac je Matić, delegat Pulić a kontolor Tomišić.