Sportski direktor Goran Drmić je u dogovoru s predsjednikom Goranom Lučevom i direktorom kluba Dujom Ljevarom odlučio da će u slijedećoj sezoni trener seniorske momčadi postati Stjepan Babić, dok će stručni stožer sačinjavati njegov pomoćnik Tomislav Brlečić i trener vratara Ivan Bokulić.

Gospodin Babić ima 34. godine, a nogometnu karijeru je započeo u Dinamu gdje je već sa 17 godina debitirao u 1.HNL. Igrao je još i u Lokomotivi, Varaždinu, Inter Zaprešiću, Zagrebu, te klubovima u Mađarskoj Rusiji, Litvi i Sloveniji. Trenerskim poslom započeo je u NK Ravnice kao asistent pri prvoj ekipi, a vodio je i generaciju mlađih pionira.

– Prije svega jako sam sretan! Jedva čekam sa svojim kolegom asistentom Tomislavom Brlečićem što prije krenuti s ekipom u rad. Ambicije kluba kao i naše vlastite su najviše i tako ćemo se i postaviti s punom odgovornošću prema rezultatu, prema svima koji su uključeni u ovaj proces a i naravno prema samima sebi, rekao je trener Babić.

– Ambicije su nam da budemo prvi i uđemo u 2.NL, a stremimo da jednog dana igramo 1.NL. S trenerom Babićem radit ćemo na pojačanjima kako bi ove ciljeve ispunili, izjavio je gospodin Drmić.