Gostovanje druge momčadi Osijeka u sklopu 17. kola Druge HNL privuklo je 700-ak gledatelja na La Bomboneru. U izjednačenoj utakmici Lučko je slavilo 1-0 pogotkom u završnici! Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Marin Roglić u 82. minuti utakmice!

Druga je to domaća pobjeda u drugoj domaćoj proljetnoj utakmici, nakon slavlja nad Varaždinom! Prvih 45 minuta obilježilo je obostrano ispitivanje snaga, bez stvaranja pravih prigoda i poluprigoda pred vratima. Obje momčadi su dobro stajale na terenu i uspješno zatvarale prilaze prema vlastitim golovima.

Prva ozbiljnija šansa došla je za goste koji su opasno zaprijetili u 55. minuti utakmice, no Koprić je odličnom intervencijom zadržao početni rezultat. U 61. minuti stigla je prva ozbiljnija prilika naše momčadi, kada je Prelčec pucao malo pored gola. Preostali dio utakmice protekao je u izjednačenoj igri na sredini terena, sve do bijega Roglića gostujućoj obrani i lob udarca kojim je savladao gostujućeg vratara za ostanak sva 3 boda u Lučkom!

Sastav: Koprić, Lončar, Knezović, Marić, Puntar, Renić, Polić, Ceraj, Prelčec, Škvorc, Živković

U igru su ulazili: Roglić, Kunštić i Tomičić.

Sljedeći vikend našu momčad očekuje neugodno gostovanje na Stanovima kod domaćina Zadra gdje ćemo tražiti nove bodove!