Zadnji dan priprema u Dalmaciji iskoristili smo za prijateljski susret s drugoligaškim rivalem Dugopoljem!

Po povratku iz Makarske odigrali smo pravu prvenstvenu žustru utakmicu bez pogodaka na pomoćnom igralištu Stadiona Hrvatskih vitezova u splitskom predgrađu s gostoljubivim domaćinom. Desetodnevne pripreme zaokružili smo na najbolji način te se s nekoliko odigranih utakmica i kvalitetno odrađenim treninzima vraćamo u Zagreb, gdje nas uskoro čeka generalka s Goricom pred nastavak prvenstva.

Trener Bezer istaknuo je kako je zadovoljan utakmicom, kojoj su nedostajali samo pogoci, a nažalost nije mogao računati na standardne igrače: Knezović, Kunštić, Deni Simeunović, Barišić, Vajdovčić i Luetić, koji su bili na poštedi.

Tako su neki mlađi igrači zgrabili ukazano povjerenje a utakmicu je započela momčad u sljedećem sastavu: Koprić, Oršulić, Lončar, Pedišić, Rihtar, Matoš, Mihaljević, Belak, Tolić, Ikić i Petrović. A u igru su još ulazili: Marinić, Vinogradac, Travaglia i Krpan.

U nastavku možete pogledati fotografije s utakmice, a pratite nas i dalje s izvještajima s priprema pred početak prvenstva i derbi s Kustošijom!