U prijateljskoj provjeri s drugoligaškim rivalom Goricom koja je zamišljena kao generalka pred nastavak prvenstva, zabilježili smo remi bez golova!

Prva momčad je s ojačanom ekipom Gorice na gostujućem terenu odigrala bez golova, što je odličan rezultat s obzirom na hladne i teške zimske uvjete i ohrabruje pred početak prvenstva. Igrači su bili borbeni, odigrali dobar nogomet i dojma smo da su mogli uzeti i puni plijen!

Utakmicu smo započeli u sljedećem sastavu : Koprić, Oršulić, Filip Rihtar, Knezović, Lončar, Matoš, Mihaljević, Luetić, Belak, Ikić i Petrović.

Napominjemo da je zbog lošeg vremena odgođena utakmica 20. kola Druge HNL s Kustošijom zakazana za subotu 03.03. za tjedan dana, tako da će proljetni dio prvenstva započeti u subotu 10.03. s početkom u 15h.

Kako bi igrači ostali u dobroj kondiciji i natjecateljskoj pripremi, odigrati ćemo dodatnu prijateljsku utakmicu s Hrvatskim Dragovoljcem na umjetnoj travi u sklopu Sportskog centra Lučko u petak 02.03. s početkom u 12h. Napominjemo da će sukladno dogovoru trenera Bezera i trenera Pamića iz Hrvatskog Dragovoljca biti odigrano 2 puta po 90 minuta kako bi što više igrača dobilo priliku.