U danas odigranoj utakmici 8. kola Druge HNl, Lučko je na La Bomboneri u Puškarićevoj podijelilo bodove s mladom i talentiranom drugom momčadi splitskog Hajduka. U odličnoj utakmici koja ritmom, prilikama, golovima i događajima na terenu nije bila daleko od prvoligaških utakmica, vidjeli smo 4 pogotka, po dva na svakoj strani.

Poveli smo rano, već u 10-oj minuti, pogotkom kasnije će se pokazati dvostrukog strijelca Kristijana Lovrića. S istim rezultatom se otišlo na poluvrijeme, dok su u nastavak bolje ušli splićani, te brzim pogotcima Nejašmića u 50. -oj i Šege u 54. minuti preokrenuli rezultat.

U samoj završnici utakmice, kao i na nedavnom gostovanju u Solinu, borbena ekipa trenera Biškupa, ponovno je pokazala karakter i postigla pogodak vrijedan boda. U 89. minuti, ponovno je zabio Lovrić.

Lučko je igralo u sastavu: Kramer, Bae (od 86. min Rihtar), Knezović, Lončar, Matoš, Serdarušić, Ribić, Lovrić, Travaglia (od 59. min Janjiš), Barišić (od 61. min Đuranović) i Petrović.

Video sažetak s utakmice možete vidjeti na sljedećem linku:

https://cdn.jwplayer.com/previews/IGQtudgb

Dojmovi s utakmice su pozitivni, nastavljen je niz osvajanja bodova, a nova utakmica naše dečke čeka već u nedjelju 01. listopada, kada putujemo na gostovanje kod gradskog rivala iz zapadnog dijela grada, Kustošije. Utakmica je u popodnevom terminu u 16:00 sati, te vas pozivamo da podržite momčad na gostovanju.