Naša momčad startala je pripreme za nadolazeću sezonu 3. HNL – Središte koja službeno počinje u subotu 24. kolovoza kada u prvom kolu u Lučkom gostuje zagorska ekipa Gaj Mače.

Trener Toni Golem je zajedno sa svojim stručnim stožerom kojeg čine pomoćni treneri Ivan Radman i donedavni kapetan momčadi Marko Lončar koji se zbog ozbiljnije ozljede koljena umirovio, te trener vratara Marijan Živković i fizioterapeuti Filip Markulin i Mario Pavukovec, formirao plan priprema i nekoliko prijateljskih utakmica o kojima ćemo Vas izvještavati.

U sklopu priprema prva na rasporedu je prijateljska utakmica sa slovenskim Brežicama u utorak 23.7. s početkom u 18h na stadionu u Puškarićevoj.

Suditi će je glavni sudac Firm s pomoćnicima Jovićem i Žigerom, a namjera trenera Golema je da starta dva poluvremena s dvije različite postave.

Tako će u prvom dijelu startati: Klemenčić, Radić, Stojanac, Rogač, Meter, Čorić, Halama, Batarelo, Brdar, Vajdovčić i Bubnjić

U nastavku je planirana sljedeća 11-orka: Bukowski, Šime Pešić, Puntar, Bakula, Ninčević, Barišić, Varga, Duje Pešić, Ismael, Bencetić i Marelja.

Našoj momčadi želimo dobre i uspješne pripreme bez povreda!