Nastavio se niz loših rezultata naše momčadi. I u utakmici 23. kola protiv posljednje plasirane momčadi lige, BSK iz Bijelog Brda izgubili smo unatoč vodstvu od 2-0.

Bila je to golijada na našem stadionu, započelo je pogocima Polića i Škvorca u 20. odnosno 24. minuti, gdje se uz vodstvo od 2-0 očekivala rutinska pobjeda naše momčadi. Međutim, gosti iz Slavonije nisu gubili nadu, već su ubrzo smanjili rezultat preko Ilića u 26. minuti te tako postavili rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme.

Izlaskom iz svlačionice u nastavku, bio je očit veći voljni moment kod gostiju koji su ponovno preko Ilića, golovima u 50. i 72. minuti preokrenuli rezultat i na kraju slavili s velikih 2-3 koji se mogu pokazati kao presudni bodovi u napetoj završnici prvenstvene borbe za ostanak u drugoligaškom društvu.

Sastav: Koprić, Kunštić, Kaltak, Puntar, Polić, Ceraj, Vajdovčić, Škvorc, Živković, Prelčec i Tomičić

U igru su ulazili: Grgić, Renić i Bencetić

Našoj momčadi nakon ovog poraza situacija ne izgleda kao unazad nekoliko kola, niz bez bodova doveo nas je na rub zone ostanka te ćemo u idućim kolima protiv neugodnih suparnika ( gostovanja u Solinu i Dugopolju te zadnje kolo protiv Hajduka II u Lučkom) tražiti bodove spasa.

Duboko vjerujemo da će se momčad podići i uspjeti zadržati hladnu glavu u predstojećim kolima.