Negativan niz utakmica u kojima ne uspijevamo uhvatiti bodove nastavio se za našu momčad i u Sesvetama gdje je domaćin u sklopu 22. kola Druge HNL slavio s visokih 3-1. Iako rezultat sugerira nadmoć domaćina, moglo je završiti bolje za našu momčad da smo kapitalizirali neke prigode, a ososbito udarac Renića koji je završio na gredi pri rezultatu 1-1.

Sesvete su prve došle do pogotka, igrala se 38. minuta kada je Markota pogodio za vodstvo domaćih. Brzo smo reagirali, te već u 44. minuti nakon kornera Živkovića izjednačili preko Filipa Škvorca. U nastavku je već spomenuta Renićeva prilika bila naša najbolja šansa za vodstvo, no domaći su golovima Zenka u 65. i Vranjkovića u 90. minuti slavili s konačnih 3-1 i tako nastavili niz pobjeda na svom stadionu.

Sastav: Koprić, Marić, Kunštić, Knezović, Puntar, Ceraj, Prelčec, Živković, Škvorc, Vajdovčić i Tomičić.

U igru su ulazili: Renić, Anić i Pešić.

Za našu momčad sada slijedi još 4 kola u kojima ćemo tražiti bodove za što mirniju završnicu prvenstva. Prva utakmica je na rasporedu u subotu 04. svibnja kada nam u goste dolazi BSK iz Bijelog Brda. Vjerujemo kako je to  ključna prilika za prekid negativnog niza te se nadamo pravoj reakciji naših igrača. Utakmica je na rasporedu od 17:00.