Gostovanje naše momčadi kod Dinamove druge momčadi završilo je prvim porazom u proljetnom dijelu prvenstva. Pogocima Bagarića i Kima u drugom dijelu mlada modra momčad pobijedila je u dvoboju u kojem smo u prvom dijelu pokazali dobar otpor jednoj od vodećih momčadi lige. Domaći su iskoristili naš slabiji ulazak u drugo poluvrijeme i bolju igru kapitalizirali dvama pogocima.

Za našu momčad ovo je prvi poraz u trećem kolu proljetnog dijela prvenstva, te vjerujemo samo prolazno zastajanje prema pozitivnim rezultatima, nadajmo se već od idućeg kola i utakmice s Osijekom II na našoj La Bomboneri.

Sastav:

Koprić, Marić, Lončar, Knezović, Živković, Polić, Ceraj, Vajdovčić, Prelčec, Renić, Tomičić. U igru su u nastavku ulazili Roglić, Anić i Škvorc.

Sljedeća utakmica je već u subotu 23.03. kada na La Bomboneru od 15:30 dolazi mlada momčad Osijeka, motivirana da ostvari što viši plasman od trenutnog (3. mjesto). Vjerujemo da će naši dečki skupiti glave i biti motivirani protiv neugodnog protivnika i krenuti po nove bodove!