Bliži se početak sezone 2020./20201. 3. HNL Središte u kojoj seniori Lučkog jurišaju na jedno od mjesta koje donosi plasman u viši rang natjecanja. Na pripreme za novu sezonu seniore poveo ih je novi trener, dosadašnji voditelj Škole nogometa, Josip Kautero. Prije početka priprema sve okupljene igrače i članove stručnog stožera pozdravili su predsjednik kluba Goran Lučev i direktor Duje Ljevar te im pružili maksimalnu podršku i povjerenje.

Novi šef stručnog stožera seniorske momčadi računat će na čak osam pojačanja u pohodu na plasman u viši rang natjecanja,  a to su Koprić Miroslav i Ceraj Denis (Međimurje), Edson Eura (FC Erpeldange 72), Pavlak Luka (GNK Dinamo), Mesec Vedran (Sesvete), Rašić Nikola (Vinogradar), Šinko Luka (Rudeš) i Črnjak Jakov (Mičevec).

Što se tiče prošlosezonskog kadra Uprava  i stružni stožer odlučili su nastaviti suradnju s deset nogometaša pa se tako na Kauterovom popisu nalaze Škurla Sandro, Amoakon Wayoro Marck, Vajdovčić Filip, Vlizlo Robert, Kulenović Tin, Radić Robert, Bencetić Deni, Puntar Vedran, Halama Domagoj i Čuljak Petar.

Kao i dosadašnjih sezona Lučko se oslanjalo na igrače iz vlastitog pogona pa će tako i ove sezone čak sedam juniora dobivati priliku u seniorskim utakmicama. Kauteru su se na prozivci našli Adžaga Patrik, Vidović Antonio, Horvat Ivan, Rubinić Marko, Jovanović Sven, Nad Tvrtko i Varga Luka.

 

Osim već spomenutog, svima dobro poznatog trenera seniora Josipa Kautera, stručni stožer za sljedeću sezonu čine i fizioterapeutkinja Šimić Patricija, Filipi Matej u ulozi kondicijskog trenera te trener zadužen za vratare Tejić Igor.

 

Natjecanje 3. HNL Središte počinje 22. kolovoza 2002.