U sklopu 10. kola Druge HNL na domaćem terenu La Bomboneri uz solidnu posjećenost momčad Lučkog uknjižila je tri nova boda, pobjedom protiv Sesveta 2-0 i time dohvatila priključak s momčadima s vrha ljestvice, te trenutno držimo 5. mjesto!

Pobjedom u dopadljivoj i nadmoćnoj utakmici naši momci su ostvarili pobjedu pogocima Josipa Serdarušića na početku utakmice u 10. minuti, te krajem poluvremena, pogotkom prvog strijelca momčadi Borne Petrovića u 41. minuti utakmice.

Bilo je još šansi na strani Lučkog ali i kod protivničke momčadi iz Sesveta, no utakmica je završila rezultatom s poluvremena. Valja napomenuti kako je ovo bila prva ovosezonska utakmica iz Lučkog koju je uživo prenosila HNTV, a dobre igre Biškupovih igrača zasigurno će privući kamere u Puškarićevu i u narednim kolima.

Sastav Lučkog :

Kramer, Knezović, Lončar, Matoš, Serdarušić, Ribić, Mandić (od 87.min Đuranović), Barišić (od 83. min Vajdovčić), Lovrić (od 62. min Bae), Travaglia i Petrović.

Već u srijedu 11. listopada, s početkom u 15:30 nas čeka novi izazov, gostovanje na stadionu Hitrec-Kacian protiv Dinamove druge momčadi, koja trenutno drži drugo mjesto na ljestvici. Želimo i u toj utakmici uspjeh našim momcima i stručnom osoblju!