Povratak Lučana na drugoligaške terene donio je pobjedu u sklopu 20. kola Druge Hrvatske nogometne lige nad Kustošijom rezultatom 2-1!

Na lijepo ispunjenoj La Bomboneri u Lučkom momčad trenera Bezera, kojemu je ovo bio prvenstveni debi na našoj klupi, otvorila je utakmicu nesretnim autogolom Knezovića u ranoj fazi utakmice (9. minuta). Nedugo zatim, u sljedećem napadu, smo izjednačili golom Karla Belaka nakon lijepo odigrane akcije u kojoj je sudjelovalo mnogo igrača. S rezultatom 1-1 se otišlo na poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme je otvoreno bez pravih prilika s obje strane, a ulaskom Tin Andre Tolića u igru, naša igra je dobila na živosti te je ubrzo iznuđeno isključenje kapetana gostiju Cmrečnjaka. Nedugo zatim, iz dobro izvedenog kornera u 65.minuti, Knezović je poentirao glavom i donio zasluženu i vrijednu 2-1 pobjedu.

Do kraja utakmice vrijedi izdvojiti ozljedu glavnog suca utakmice, Bionde kojeg je zamijenio 4. sudac Cestarić, koji je do kraja utakmice zbog prigovora i drugog žutog kartona isključio napadača crvenocrnih gostiju, Bjelanovića.

Lučko je igralo u sastavu :

Koprić, Oršulić, Knezović, Kunštić, Travaglia, Matoš, Mihaljević, Ikić, Belak, Luetić i Petrović, a u igru su ušli Tolić, Simeunović i Barišić.

Ovom pobjedom sa 26 bodova držimo solidno 6. mjesto na ljestvici, a novi izazov čeka nas već u srijedu 14.3. kada od 15h gostujemo kod Sesveta u sklopu 21. kola.