U posljednjoj utakmici pred odlazak na pripreme u Makarsku u četvrtak 08. veljače, savladali smo ekipu HAŠK-a na pomoćnom igralištu u sklopu Sportskog centra Lučko, rezultatom 1-0 i pogotkom Luetića iz 10. minute utakmice.

Luetićev gol došao je kao plod zrele i dobre igre u većem dijelu prvog poluvremena koje smo mogli okruniti i još kojim pogotkom, s obzirom na dvaput pogođeni okvir gola u tom periodu. Utakmica se igrala po iznimno hladnom vremenu, te je najbitnije bilo sačuvati se od nepotrebnih ozljeda. Ova pobjeda je psihološki važna pred odlazak na put u topliju Makarsku, gdje nas čeka velik broj treninga kao i prijateljske utakmice s Uraniom, Zmajem iz Makarske, Hajdukom (B-ekipa) i Dugopoljem.

U prvom poluvremenu protiv HAŠK-a trener Bezer je na teren poslao sljedeće igrače: Koprić, Barišić, Travaglia, Lončar, Kunštić, Matoš, Luetić, Mihaljević, Simeunović, Ikić i Petrović, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili Kramer, Rizoski, Rihtar Filip, Pedišić, Oršulić, Vinogradac, Marinić, Belak, Šime Pešić, Vajdovčić, Krpan, a još su u igru ulazili i igrali Tin Tolić i Duje Pešić.

U nastavku na fotografiji donosimo popis igrača koji putuju na pripreme, a o rezultatima pripremnih utakmica izvještavati ćemo vas na web stranici!