Lučko je pobijedilo Hajdukovu drugu momčad na Poljudu! U odličnoj predstavi naše momčadi na gostovanju u Splitu, slavili smo s 2-0, pogocima Josipa Serdarušića ( 71. min ) i Roberta Janjiša ( 89.min ) u drugom poluvremenu!

Izjednačeno prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a u nastavku smo okrunili dobru igru dvama pogocima i zasluženo nosimo 3 boda u Lučko. Idealnu atmosferu i pobjedu zasjenila je teža ozljeda Brune Rihtara, kojem želimo brz i uspješan povratak na treninge!

Utakmicu smo započeli u sastavu: Koprić, Knezović, Lončar, Matoš, Rihtar Bruno, Barišić, Mandić, Serdarušić, Marinić, Bae i Petrović.

U igru su još ulazili strijelac Janjiš i Ribić. Našem Robertu ovom prilikom čestitamo rođendan, kojeg je proslavio na najbolji način, pogotkom u završnici na Poljudu!

Video sažetak utakmice možete pogledati na linku :

https://cdn.jwplayer.com/previews/rfYDWdl7

 

Bila je to 19. prvenstvena utakmica za našu momčad u sklopu ovogodišnjeg drugoligaškog prvenstva, a ujedno i posljednja prije zimske pauze koja traje do početka ožujka kada u 20. kolu u Lučko dolazi Kustošija. Polusezonu završavamo na 9. mjestu, no bodovna razlika prema vrhu tablice nije velika!