Nakon odigranih 13 prvenstvenih drugoligaških kola, uprava kluba na čelu s predsjednikom Plahutarom rezimirala je učinjeno u jesenskom dijelu prvenstva i u suradnji sa stručnim stožerom napravila plan za zimske pripreme pred proljetni dio prvenstva.

Pripreme startaju uskoro, već 14. siječnja s okupljanjem igrača i stručnog stožera na čelu s trenerom Biškupom na umjetnoj travi u sklopu Sportskog centra Lučko. Predviđeno je da se momčad pojača s nekoliko zvučnih imena. Tako nam je već pristupio Škvorc iz Međimurja, a Uprava kluba predano radi na pojačanjima o kojima ćemo Vas više izvijestiti tijekom siječnja. Također, biti će i odlazaka iz kluba o kojima ćemo Vas također uskoro informirati.

Pripreme će se tradicionalno odvijati u Lučkom i odlaskom u Makarsku u veljači (od 8. do 16. veljače) , a predviđen je i velik broj pripremnih utakmica čiji raspored donosimo u nastavku:

 

23.01.19. Sesvete – Lučko

26.01.19. Lučko – Hrvatski Dragovoljac

30.01.19. Lučko – Jarun

02.02.19. HAŠK – Lučko

06.02.19. Krško – Lučko

09.02.19. Olimpik SA – Lučko

13.02.19.  Hajduk II – Lučko

16.02.19. Šibenik – Lučko

23.02.19. Krka Novo Mesto – Lučko

 

Prvenstvo se nastavlja u prvom vikendu ožujka, gostovanjem kod gradskog rivala Kustošije. Uprava kluba pred igrače je postavila cilj napretka od trenunte pozicije na ljestvici i priključivanje gornjem dijelu tablice. Vjerujemo da će se osnaživanjem momčadskih linija i kvalitetnom pripremom taj pomak i dogoditi. O rezultatima utakmica i tijeku priprema ćemo izvještavati na stranici.