Dragi navijači našeg kluba!

Vjerujemo da ste kao već pomalo nestrpljivi oko početka nove drugoligaške sezone, gdje će naša momčad odmjeravati snage s preostalih 13 klubova!

Uprava kluba na čelu sa gospodinom Plahutarom priredila je lijepe novosti koje će pratiti domaće utakmice naše momčadi! U svrhu građenja dobre i pozitivne atmosfere na našoj La Bomboneri, koju neskromno smatramo za jedan od najljepših drugoligaških stadiona, omogućiti ćemo besplatnu kobasicu i pivo svim navijačima s kupljenom ulaznicom za domaću utakmicu!

Ulaznice će se prodavati kao i dosada na istom mjestu podno glavne tribine, a u sklopu blagajne moći ćete kupiti i majicu, šal ili kapu našeg kluba. Želimo od našeg stadiona napraviti mjesto koje će izazivati respekt kod ekipa koje nam dolaze u goste, i kako je trener Biškup na početku priprema najavio igračima: Da protivniku zatrepere noge kada igrači Lučkog izađu na teren!

Uprava kluba će u suradnji sa sponzorima utakmica osigurati kobasice i pivo na prodajnom mjestu “Kućice” u sklopu stadiona. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 30 kuna.

Posebni poziv upućujemo roditeljima djece koja igraju u mlađim uzrastima našeg kluba, da prisustvovanjem na tribinama utakmice seniorske ekipe pokažu dječacima koji put ih čeka do igranja seniorskog nogometa, te da postignemo da se djeca identificiraju s klubom za kojeg igraju!

Još jedan podsjetnik i poziv na: Lučko – Kustošija u subotu 25.08. u 17:30 !!