Gostovanje na pomoćnom terenu maksimirskog stadiona – igralištu Hitrec Kacian nije bilo sretno za našu momčad. Momčad domaćina Dinamo II bila je na kraju konkretnija u igri i sretnija u završnici te pobijedila rezultatom 3-0.

Biškupovi dečki su imali svoje šanse i periode bolje igre no ovoga puta nam je i sportska sreća, reklo bi se, okrenula leđa. Pamtiti ćemo priliku Serdarušića u 27. minuti, odličan Lovrićev volej s početka drugog poluvremena, a prije svega poništeni Lovrićev pogodak na Matošev centaršut u 66. minuti pri vodstvu domaćina od 1-0.

U nastavku možete sami procijeniti spornu situaciju, na video isječku :

Poništeni pogodak iz 66.minute i vratnica iz Barišićevog slobodnjaka 3 minute kasnije utjecali su na kasnije povećanje rezultata, te je Dinamo na kraju slavio s 3-0. Pogotke su postigli Miklić i dva puta Ćuže.

Trener Biškup je nakon utakmice izjavio kako smo kažnjeni za promašaje, i kako vjeruje da je dvoboj mogao otići i u drugom smjeru, da smo poveli i ranije preuzeli kontrolu nad rezultatom.

Nadamo se da će naši momci iz ovog poraza izvući pouke, konsolidirati redove i pokazati već sljedećem protivniku da je ovaj poraz, nakon 4 kola bez poraza bio prolazna slabost kombinirana sa sportskom nesrećom.

Vjerujemo u bolji rezultat već za vikend, točnije u subotu 14.10. kada gostujemo u Šibeniku, kod istoimenog domaćina na Šubićevcu s početkom u 15 sati. Suditi će sudac Horvat, s pomoćnicima Bacingerom i Hudikom. Četvrti sudac je Budimir, kontrolor suđenja Bošnjak , a delegat utakmice Furač