Susret 21. kola između naše momčadi i gostiju iz Šibenika završio je pobjedom gostujuće momčadi rezultatom 0-1! Utakmica je odigrana u lijepom ambijentu naše La Bombonere, a izravno je i prenošena na programu HNTV-a. Obilježilo ju je loše i naklonjeno suđenje suca Jelenčića koji je svojim odlukama unosio dodatne tenzije u utakmicu te je utjecao na rezultat s nekoliko odluka u korist gostiju iz Šibenika.

Prvo poluvrijeme obilježilo je obostrano ispitivanje snaga, gosti su prvi zaprijetili već u 5. minuti nakon pogreške naše obrane, a samo par minuta kasnije Tomičić je mogao bolje reagirati prilikom bijega gostujućoj obrani. Na poluvrijeme se ipak otišlo s početnih 0-0, dok smo u nastavku gledali nešto zanimljiviji nogomet s obje strane terena. Najbolju priliku za našu momčad nije iskoristio Kaltak u 59. minuti nakon kornera i visokog skoka, njegov udarac su gosti očistili sa same gol-linije.

U završnoj fazi utakmice, sudac Jelenčić je s nekoliko odluka direktno utjecao na rezultat pa i dosuđivanjem kaznenog udarca u 81. minuti nakon igranja rukom Grge Živkovića u kaznenom prostoru. Jedanaesterac je realizirao Davor Kukec i pogodio za slavlje i pobjedu gostiju. Tom pobjedom Šibenik je učvrstio svoju vodeću poziciju na ljestvici Druge HNL, dok našim momcima preostaje 5 utakmica da mirno izbore ostanak u drugoligaškom društvu.

Sastav: Koprić, Marić, Kaltak, Kunštić, Puntar, Ceraj, Živković, Vajdovčić, Tomičić, Škvorc, Roglić.

U igru su ulazili:  Prelčec, Grgić i Renić.

Sljedeća naša utakmica je već u petak, 26.04. na gostovanju kod Sesveta. Utakmica počinje u 17h. Nadamo se da dobrom partijom možemo uzeti bod(ove) s gostovanja.