Naša momčad startala je pripreme za nadolazeću sezonu 3. HNL – Središte koja službeno počinje u subotu 24. kolovoza kada u prvom kolu u Lučkom gostuje zagorska ekipa Gaj Mače.

Trener Toni Golem je zajedno sa svojim stručnim stožerom kojeg čine pomoćni treneri Ivan Radman i donedavni kapetan momčadi Marko Lončar koji se zbog ozbiljnije ozljede koljena umirovio, te trener vratara Marijan Živković i fizioterapeuti Filip Markulin i Mario Pavukovec.

U sklopu priprema prva na rasporedu bila je prijateljska utakmica sa slovenskim Brežicama na stadionu u Puškarićevoj. Trener Golem odlučio se kako će izvesti dvije različite ekipe za svako poluvrijeme dok su Brežice nastavile u drugom poluvremenu u istom sastavu.

Naša momčad prikazala je odličnu i dopadljivu, te vrlo efikasnu partiju upisavši pobjedu od 5:1! Strijelci su bili: Brdar u 27. minuti, Bubnjić u 37; Marelja u 50. i 85. minuti, te Barišić u 56. Za Brežice je počasni gol iz jedanaesterca zabio Soldo u 80.

Odlična je to najava budućih prijateljskih utakmica za vrijeme ljetnih priprema.

Sastav Lučkog 1. poluvrijeme: Klemenčić, Radić, Stojanac, Rogač, Meter, Čorić, Halama, Batarelo, Brdar, Vajdovčić i Bubnjić

Sastav Lučkog 2. poluvrijeme: Bukowski, Šime Pešić, Puntar, Bakula, Ninčević, Barišić, Varga, Duje Pešić, Ismael, Bencetić i Marelja.

Sudio je glavni sudac Firm s pomoćnicima Jovićem i Žigerom.

Našoj momčadi želimo uspješan nastavak priprema!