U odličnoj utakmici pred više od 400 gledatelja, Lučko je u 3. kolu 2. HNL bilo bolje od Dinama II i zasluženo slavilo rezultatom 1-0! Strijelac pobjedonosnog zgoditka bio je Polić u 84. minuti utakmice.

Cijelu utakmicu Lučko je izgledalo čvršće i odlučnije na terenu, uz veliko zalaganje cijele momčadi kreiran je čitav niz prilika osobito u prvom poluvremenu i dojam je da se na odmor otišlo s nezasluženih 0-0.

U nastavku ulaskom Polića, dobili smo dodatni poticaj u igri, što je rezultiralo pogotkom u 84. minuti. Par minuta prije toga Mladen je mogao zabiti najbolju i stopostotnu priliku, no vratar Dinama II obranio je 100% priliku.

Iz prvog poluvremena valja izdvojiti prilike Banovića, Ceraja i odličnog Vajdovčića, kao i staloženost zadnje linije.

Sastav: Koprić, Ribić, Knezović, Lončar, Filipović, Luetić, Ceraj, Batarelo, Vajdovčić, Banović, Mladen.

U igru su ušli strijelac Polić, Marić i Belak.

Pokazali smo zrelu i mušku igru, nismo bježali od duela i zasluženo smo slavili protiv favorizirane ekipe Dinama II. U sljedećem kolu već u petak 14.09. čeka nas gostovanje kod Osijeka II za koje klub organizira autobus za navijače.

Utakmica je u 18h, a autobus kreće s parkinga kluba u podne! Ako ste zainteresirani, po cijeni od 100kn javite se u tajništvo kluba i bodrite naše dečke na gostovanju!