Prekrasan gotovo proljetni dan dočekao nas je na okupljanju naše momčadi na startu zimskih priprema pred nastavak drugoligaške sezone. Stručni stožer na čelu s trenerom Draženom Biškupom i pomoćnicima Stipkovićem i Tejićem poveo je igrače s pomoćnog terena u sklopu Sportskog centra Lučko na pripreme koje će obilježiti odlazak u Makarsku i zasad 9 dogovorenih prijateljskih susreta.

Momčad se pojačala s nekoliko zvučnih imena. Tako su nam od zvučnijih imena pristupili Filip Škvorc iz Međimurja, Nikola Prelčec iz Dugopolja, mladi Lovro Anić iz Dinama i Vedran Puntar iz Lokomotive te Grgo Živković koji dolazi iz njemačkog Stuttgarter Kickersa.

Unatoč odlascima pojedinih igrača, braće Vitomira i Nikice Filipovića, Ante Batarela, Enia Travaglie, Krešimira Luetića, Daniela Marinića, Mihaela Mladena i Petra Banovića, vjerujemo da smo s dolaskom nabrojanih igrača osnažili igrački kadar spojem iskustva i mladosti te s nestrpljenjem čekamo početak prvenstva.

Popis igrača koji idu na pripreme: Anić Lovro, Ceraj Denis, Grgić Karlo, Jesenović Matija, Kaltak Harris, Knezović Ante, Koprić Miroslav, Krpan Dominik, Krsnik Antonio, Kunštić Luka, Lončar Marko, Marić Viktor, Pešić Duje, Pešić Šime, Polić Dejan, Prelčec Nikola, Puntar Vedran, Ribić Igor, Renić Tomislav, Roglić Marin, Škvorc Filip, Vajdovčić Filip, Mičić Teo, Filipović Kazimir, Živković Grgo i Brečić Toni.

Također na pripremama sa seniorima biti će i talentirani junior kluba Deni Bencetić.

Pripreme će se tradicionalno odvijati u Lučkom i odlaskom u Makarsku u veljači (od 8. do 16. veljače) , a predviđene su pripremne utakmice čiji raspored donosimo u nastavku:

 

23.01.19. Sesvete – Lučko

26.01.19. Lučko – Hrvatski Dragovoljac

30.01.19. Lučko – Jarun

02.02.19. HAŠK – Lučko

06.02.19. Krško – Lučko

09.02.19. Olimpik SA – Lučko

13.02.19.  Hajduk II – Lučko

16.02.19. Šibenik – Lučko

23.02.19. Krka Novo Mesto – Lučko

 

Prvenstvo se nastavlja u prvom vikendu ožujka, gostovanjem kod gradskog rivala Kustošije. Uprava kluba na čelu s predsjednikom Plahutarom pozdravila je okupljene igrače i pred njih postavila cilj napretka od trenutne pozicije na ljestvici i priključivanje gornjem dijelu tablice. Vjerujemo da će se osnaživanjem momčadskih linija i kvalitetnom pripremom taj pomak i dogoditi. O rezultatima utakmica i tijeku priprema ćemo izvještavati na stranici.