Na gostovanju u Dugopolju kod istoimenog domaćina drugoligaš Lučko doživjelo je minimalan poraz 1:0, tako da je skor u prva dva kola identičan pobjeda i poraz.
– Bila je to zahtjevna utakmica u Dugopolju, a u globalu zadovoljan sam utakmicom ali ne i rezultatom. Posebno se to odnosi na igru u obrambenom dijelu gdje smo bili jako dobri. Suparnik nam nije stvorio nitu jednu ozbiljnu šansu, iskreno nismo ni mi. Jedini pogodak Dugopolje nam je zabilo iz prekida, iako bi nerješen ishod bio najpravedniji ishod utakmice – osvrt na poraz u Dugopolju izrekao je trener Lučkog Besnik Prenga uz napomenu da su dečki dali sve od sebe i da bi volio kad bi njegovi igrači uvijek tako dobro odigrali fazu obrane.
Vremena za predah nema, jel već u srijedu je novo ligaško kolo u kojem će Lučko ugostiti Novigrad.
– Novigrad je također dobro otvorio sezonu i maksimalno ih respektiramo ali ipak očekujem da ostvarimo pobjedu na domaćem terenu koja bi nam dala još veći podstreh za nadolazeće susrete u prvenstvu.
Početna dva kola pokazuju izjednaćenost lige?
– Mi smo i očekivali da će liga biti tijesna. Recimo Varaždin i Hrvatski Dragovoljac nisu polučili očekivane rezultate u otvaranju sezone iako svi vide kao favorite. To je sigurno još jedno upozorenje da se u svaku utakmicu mora ući s maksimalnim mogućnostima bez obzira protiv koga se igralo – zaključio je na kraju trener Lučkog Besnik Prenga.