Na jučer odigranom gostovanju u Gorici, na Gradskom stadionu naša momčad je odigrala neriješeno, 1-1. Protiv favoriziranog domaćina, druge momčadi lige, Lučko je ponovno pokazalo kako je tvrd orah i kako ne prepušta bodove nominalno bolje plasiranim momčadima. Nismo imali sportske sreće, prema riječima trenera Biškupa pokazujemo bolju igru nego što nas prate rezultati, te smo u završnici izgubili pobjedu i tri boda.

I domaćin kao i naša momčad imali su svoje prilike u prvom poluvremenu na koje se otišlo netaknutih mreža, a u nastavku smo rano poveli u 51. minuti pogotkom prvog strijelca momčadi Borne Petrovića koji je lijepim pogotkom savladao Kahlinu. Nažalost, Borna je u 60. minuti dobio crveni karton, te smo do kraja utakmice bili s igračem manje na terenu, te kapitulirali u zadnjoj minuti regularnog dijela golom Žutića.

Lučko je igralo u sastavu: Koprić, Kunštić (od 85. min Janjiš ), Bae, Knezović, Lončar, Lovrić (od 85.min Bruno Rihtar), Serdarušić (od 69. min Filip Rihtar), Barišić, Ribić, Mandić i Petrović.

U sljedećem, 18. kolu drugoligaškog prvenstva u goste nam na La Bomboneru u Lučko stiže Solin. Utakmica je na rasporedu u subotu 25. studenog u 13:30. S obzirom da se radi o pretposljednjoj utakmici prije zimske pauze, i posljednjem ovogodišnjem domaćinstvu dođite i podržite naše dečke!