Ispadanje našeg kluba u treću ligu dovelo je do ostavke predsjednika kluba Petra Plahutara, pod čijim je vodstvom klub postigao najzapaženije rezultate u svojoj dugogodišnjoj povijesti, uključujući i plasman u 1.HNL. Plahutar se povukao s mjesta predsjednika kluba no kao član izvršnog odbora ostaje na raspolaganju klubu, te mu se ovim putem zahvaljujemo za dugogodišnji trud i doprinos razvoju našeg kluba.

Odlaskom Plahutara, klupska skupština je na zasjedanju na kojem je prisustvovao i gospodin Zorislav Srebrić ispred Hrvatskog Nogometnog Saveza izabrala novog predsjednika kluba. Biti će to uvaženi menadžer našeg sponzora IRIS MBM Vrtnog Centra, gospodin Goran Lučev.

Lučev je protekle dvije godine bio član izvršnog odbora te je odlično upoznat sa stanjem u klubu. Istaknuo je kako sa zadovoljstvom preuzima funkciju klupskog predsjednika te da smatra kako klub ima vrhunske potencijale za rast na svim razinama te će ga voditi u tom smjeru.

Želja je predsjednika da homogenizira čitav kraj oko Lučkog za još bolji suživot kluba i lokalne zajednice. Prvotni planovi vezani su uz stabilizaciju kluba i povratak u 2. HNL ako je moguće već i iduće sezone te modernizacija Škole nogometa od koje očekuje kako će biti bitan faktor u kreiranju prve seniorske momčadi u naredne četiti godine.

U narednom periodu odrediti će se ljudi koji će voditi stručni dio kluba i koji će preuzeti trenersku klupu. Zasad je poznat novi sastav klupske uprave i izvršnog odbora kojeg donosimo u nastavku.

Predsjednik kluba: Goran Lučev

Dopredsjednici kluba: Duje Ljevar i Natko Bošnjak

Članovi izvršnog odbora: Vinko Marinović, Marko Julardžija, Petar Plahutar, Stjepan Zrinjski, Marko Bago, Tihomir Šarčević.

Tajnik: Tomislav Perišić

Savjetnik kluba za odnose sa HNS-om i ZNS-om:  Josip Zornjak

Svim članovima Uprave i izvršnog odbora želimo puno sreće u njihovom radu te da ostvare zacrtane ciljeve koji će pridonijeti novim sportskim uspjesima našeg kluba!