Nakon izborenog ostanka u drugoligaškom društvu u završnici sezone, Uprava kluba na čelu sa predsjednikom kluba gospodinom Plahutarom napravila je rezime učinjenog i zacrtala nove ciljeve za narednu drugoligašku sezonu 2018./2019.

Gospodin Krešimir Ganjto koji je zajedno sa svojim pomoćnikom Josipom Kauterom izborio ostanak, će ostati uključen u rad našeg kluba. Odlučeno je kako se na čelo stručnog stožera vraća gospodin Dražen Biškup, koji će dobiti priliku da uigra momčad na pripremama koje startaju 11. srpnja. Predsjednik Plahutar je istaknuo važnost Biškupove pedantnosti i predanosti poslu, kao i značaj njegovog autoriteta još iz igračkih dana.

U tijeku je ekipiranje igračkog kadra, želja je pojačati mladu momčad s nekoliko iskusnijih i kvalitetnijih igrača koji će klubu omogućiti da u narednoj sezoni izbori plasman u gornjem dijelu ljestvice.

Više detalja o samim pripremama i rasporedu pripremnih utakmica ćemo objaviti uskoro, po definiranju rasporeda s ostalim klubovima. Prvenstvo bi prema najavama iz Hrvatskog Nogometnog Saveza, trebalo početi 25. kolovoza.

Igrati će se liga 14, a u njoj će osim naše momčadi sudjelovati i : Sesvete, Varaždin, Dugopolje, Dinamo II, Hajduk II, Solin, Hrvatski Dragovoljac, Kustošija, Zadar, Osijek II, BSK Bijelo Brdo, Međimurje i Šibenik.