Trener prve momčadi Dražen Biškup danas je u 18h u Lučkom okupio igrače na prozivci pred početak ljetnih priprema za sezonu 2018. / 2019.

Njegovi suradnici, pomoćni trener Mladen Stipković, trener vratara Igor Tejić i fizioterapeut Kristijan Borić, povesti će pripreme koje će trajati sve do sredine kolovoza i početka drugoligaškog prvenstva u novoformiranoj Ligi 14 Druge hrvatske nogometne lige.

Liga se igra dvokružnim sistemom, ima samo 13 utakmica u jesenskom dijelu, i igrače prema riječima trenera Biškupa očekuje bespoštedna borba za ulazak u prvih 14-15 igrača. Trener je najavio kako očekuje da će radi borbe i pristupa na terenu, protivnici Lučkog drhtati! Također, istaknuo je kako su poštenje i rad dvije vrline koje najviše cijeni i na kojima najviše inzistira. Igračima je najavio dril na pripremama i istaknuo zadovoljstvo što se ponovno vratio na našu klupu.

Čeka nas puno izazova, a ambicije su ostvariti bolji ligaški rezultat nego prošle sezone i uključiti se u borbu za gornji dio ljestvice. Igrače i stožer pozdravila je uprava kluba na čelu s predsjednikom kluba gospodinom Petrom Plahutarom. Predsjednik je istaknuo kako je Lučko sređen klub koji ima ambicije prema vrhu Druge lige, koji redovno ispunjava svoje obveze i koji mladim igračima daje šansu za napredovanje u karijeri. Također, igračima je najavio kako ih tijekom sezone očekuje puno lijepih gostovanja, kod velikih hrvatskih klubova te da pravim “fajtom” na terenu mogu ostvariti rezultat na osobno i klupsko zadovoljstvo.

Na prozivci su se pojavili sljedeći igrači, nabrojani rednim brojevima:

 1. Koprić Miroslav
 2. Lončar Marko
 3. Kunštić Luka
 4. Vajdovčić Filip
 5. Luetić Krešo
 6. Krsnik Antonio
 7. Krpan Dominik
 8. Knezović Ante
 9. Pešić Duje
 10. Pešić Šime
 11. Batarelo Ante
 12. Ribić Igor
 13. Bencetić Deni
 14. Filipović Vito
 15. Filipović Nikica
 16. Delač Borna
 17. Kaltak Harris
 18. Vlak Domagoj
 19. Marinić Danijel
 20. Roglić Marin
 21. Banović Petar
 22. Ceraj Denis
 23. Belak Karlo
 24. Polić Dejan
 25. Jagatić Ivan
 26. Marić Viktor
 27. Silić Frano
 28. Boras Kristijan

 

Na popisu je nekoliko novih imena u odnosu na prošlu sezonu, neki od igrača s popisa su još u statusu probe, a kako se očekuje dolazak još nekoliko igrača tijekom prijelaznog roka, obavještavati ćemo vas o novim pojačanjima u narednim danima.

Klub je u prijelaznom roku napustilo nekoliko igrača, kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo na doprinosu i borbi za naš klub u proteklim sezonama.

Igrače očekuju treninzi u Lučkom, teretani Sportskog centra Lučko, kao i na terenima u Blatu. Trener Biškup je zamislio intenzivne pripreme koje će vjerujemo igrače dovesti u optimalnu natjecateljsku formu za izazove u novoj sezoni!

Od dogovorenih pripremnih utakmica izdvajamo:

18.07. Hrvatski Dragovoljac – Lučko

21.07. Sesvete – Lučko

23.07. Varaždin – Lučko

28.07. Lučko – Međimurje

01.08. Selekcija SAD (23 godine) – Lučko

04.08. Jarun – Lučko

08.08. HAŠK – Lučko

11.08. Dugo Selo – Lučko

14.08. Zabok – Lučko

17.08. Vinogradar – Lučko – Generalka pred početak prvenstva