Nakon jučerašnjeg dolaska u Makarsku na početak desetodnevnih priprema za proljetnu polusezonu, trener Denis Bezer iznio je svoje dojmove o uvjetima koji su dočekali dečke:

Hotel Biokovo u kojem smo smješteni je na zaista vrhunskom nivou smještaja i lokacije za trening, također pohvalio bi i hotelsku prehranu. Što se tiče treninga i zakazanih prijateljskih utakmica, malo je prekjučerašnja kisa poremetila plan tj. mjesto treninga pa umjesto planirane prirodne trave treniramo na umjetnoj.

Iako je danas sunce cijeli dan, tereni su još premekani. Prema prognozi se čini da će vikend biti ok, a onda ponovno najavljuju kišu, no nadam se da će nas vrijeme poslužiti za vrijeme našeg boravka ovdje. Ono što je ipak u ovom trenutku najvažnije je da  su svi igrači zdravi i  u procesu treninga te se nadamo da će tako i ostati.

Prolongirali smo prijateljsku utakmicu s trećeligašem Uraniom iz Baške Vode, te ćemo je odigrati u nedjelju 11. veljače, dok nas u srijedu 14. veljače čeka provjera s B ekipom Hajduka u Splitu.