Na službenim stranicama HNS-a objavljeni su podaci o prosjeku godina pojedinih momčadi. Uzeti su obzir svi igrači u svih 15 kola, koji su bili u igri.

Najmlađu momčad ima Radnik Sesvete s prosjekom od 21,9 godina. slijedi HAŠK 22,5, Šibenik 22,9 …..  Najstariju momčad ima Junak iz Sinja s prosjekom od 24,7 godina, zatim dolazimo mi NK Lučko s prosjekom od 24,5 godina. Moramo  priznati da nas je ovaj podatak izenadio, jer smo vjerovali da smo među mlađim ekipama. No mi se možemo ponositi odnosno pohvaliti da imamo najmlađeg trenera. Dario Bašić navršio je tek 27 godina i nekoliko igrača stariji su od njega (Rendulić, Dragičević, Skulić, Stipković, Lončar, Buden).

Na tablici FAR PLAYA za prvi dio sezone nalazimo se na vrlo dobrom 3.mjestu, ispred nas su Zelina na drugom i Pomorac na prvom mjestu. Najlošiji po pitanju far playa je Šibenik. Ocjene daje delegat utakmice i ocjenjuje: pristup igri, odnos prema sudcima, odnos prema suparničkim igračima, ponašanje publike, te se k tome još dodaju žuti i crveni kartone i druge sankcije.

Najbolji strijelac u prvom dijelu prvenstva je Hrvoje Tokić iz Vinogradara,s 9 postignutih pogodaka,  slijedi ga Josip Marošević s 8, a naš Elvis Sarić sa 6 golova dijeli 7. mjesto s još tri igrača.

Seniori se okupljaju za nastavak prventva 14.1.2013. Prvenstvo započinje 16 kolom  2.3. 2013.g. Mi gostujemo na Peščenici kod HAŠK-a.